mandag 25. februar 2013

Sirkelsokker

Jeg er medlem i ei facebookgruppe som heter "Skaperglede <3 ". Der har vi en såkalt sokkalong som innebærer at det hver måned blir lagt ut en sokkeoppskrift, så kan de som vil strikke etter den og legge ut bilde. I februar er det sirkelsokker som står på menyen, og dette er mitt bidrag:Oppskriften finner du på norsk på denne bloggen. Der ligger det også link til hæl- og tåfelling for de som ikke er så drevne på det (sånn som meg).

Jeg var så fornøyd da jeg fant disse fargene i restegarnhaugen min, og satte i gang å strikke. Halveis inn i første hæl, kom jeg på at dette var garnrester etter noen votteprosjekter. Det vil si at det er i 100% ull (Falk Dale), noe som ikke er egnet til sokker siden det lett slites hull i det. Men jeg får stelle pent med de og strikke ny hæl med et egnet sokkegarn den dagen det blir hull ;) Så skal jeg i fremtiden prøve å gjemme magebåndet til restegarnet mitt inni garnnøstene, så slipper jeg å spekulere neste gang.

I dag er det mandag og ny uke. Vi var på fjelltur i går, og er uten bil i dag (verksted=dyrt=huff), så det blir nok bare hjemmedag og litt husarbeid på meg i dag. Lillegutt sover foreløpig søtt i sengen sin og hunden ligger og snorker i sofaen.

Hvilke planer har du for dagen og uken?

1 kommentar:

  1. Hei hei, de sokkene kjente jeg igjen fra Skaperglede :) Herlig variant av dette mønsteret!

    Nyt onsdagen!
    Eli Kristin

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)