mandag 23. april 2012

Jeg er så inspirert !

I helgen har jeg vært innom utrolig mange blogger og sett så sinnsykt mye fint og kreativt. Dette har inspirert meg noe voldsomt, så nå klør det i fingrene etter å sette i gang med nye prosjekter !! Men...jeg er høygravid så det setter jo sine begrensninger.. Jeg har derimot laget en liste over ideene mine, med litt tips og triks, så skal jeg sette i gang så snart det lar seg gjøre. Jeg har bare tre arbeidsdager igjen før jeg tar permisjon og da må jeg jo kunne fylle dagene med noen småprosjekter. Så bare vent å se ! ;)

Det er en del loppemarked til helgen her i Trondheim, så hvis formen tillater det så skal jeg ta meg en runde å se hva de har å by på. Jeg er ute etter en ny skjenk til stua, gjerne en jeg kan pusse opp litt. Ellers er det alltid spennende å se om man finner noen skatter eller bare kose seg med å se på alle de gamle tingene og de nesten hysteriske kvinnfolkene, hihi :)

Slenger med et bilde av min favorittkaktus. Den har så stilige blomster og fins i alle mulige farger.Ønsker deg en fiiiin uke ! :)

1 kommentar:

  1. Kjekt at du likte hjerta mine:) Du finn framgangsmåten under etiketten diy i bloggen min. Lykke til om du prøver deg på eit ♥!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)