lørdag 28. april 2012

Arvede møbler

Jeg har noen møbler i leiligheten som jeg har arvet etter mine kjære besteforeldre. Jeg er veldig glad i de siden de er gode minner for meg, men synes også at  de har en slags gammeldags sjarm. Hva synes du?


 Denne gyngestolen ble laget på 60-tallet i Hattfjelldalen. Trekkene til stolen er det oldemor som har laget. I denne stolen blir det vell noen gyngestunder med lillegutt fremover tenker jeg. 


En gammel grønnmalt fotskammel med brodert trekk. Vet ikke hvem som har laget den.


Dette bildet er det sikkert bare jeg som ser skjønnheten i, men jeg har vokst opp med mange fine stunder hos besteforeldrenem mine under dette bildet. Så dette bildet er kanskje det som minner meg mest om de, og derfor MÅ det henge på veggen hjemme hos meg.


Her er bestemor sin garnkurv. Den er flittig i bruk. Den står på et lampebord som også er arvet fra besteforeldrene mine. Det er fra et sett på flere bord i ulike størrelser som jeg og søskenbarna mine delte mellom oss. Det største bordet har det eldste søskenbarnet mitt som stuebord og dette er vel det minste bordet.Denne stolen er en av de gamle kjøkkenstolene fra hytta vi i familien eier sammen. Hytta er oldeforeldrene mine sitt gamle hus. Onklene mine har ansvaret for vedlikeholdet og gjør en fabelaktig jobb med huset. Jeg skal lage et eget innlegg om "hytta" senere. Der har vi hatt veldig mange fine familiestunder og jeg har alltid sett på hytta som mitt andre hjem. Nå når jeg bor 50mil unna blir det sjeldent jeg får være der, så da er denne stolen det nærmeste jeg kommer.

Har du noen gjenstander med gode minner hjemme?

1 kommentar:

  1. Elsker den gyngestolen!:D Og alle de andre tingene og:D Jeg er jo glad i alle sånn gamle ting;*<3

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)