lørdag 12. mai 2012

Da har enda en uke gått...

Jeg har ikke fått gjort noen store prosjekter, men jeg har gått til innkjøp av litt tapet jeg skal finne på noe lurt med og litt annet smådill til prosjekter under planlegging. De fleste prosjektene mine nå består av pussing og maling, så de må nesten vente til lillegutt har kommet ut av magen. Det eneste jeg har "produsert" denne uken er dette oppskriftheftet hvor jeg har samlet mine favorittoppskrifter:

 
Flere oppskrifter blir det vell etter hvert. De er skrevet på kort og delt inn i kategorier som er tredd på to ringer og hengt opp på en krok på kjøkkenet. Du får kjøpt et slik sett på panduro hvis du vil lage et eget.

 
På mandag hadde jeg en venninne og hennes lille sønn på besøk. Da trillet vi først tur i solen, og så hadde hun med seg hjemmebakte boller til lunsj etterpå. Jeg stilte opp med pålegg. Blant annet hjemmelaget bringebærsyltetøy servert i denne gamle syltetøyskålen med sølvskje til og med. Man må ha det litt "pent" til tider :)

Ellers har min høygravide kropp sagt stopp de siste dagene, så derfor har jeg sittet ute i sola når jeg har kunnet det og ellers sittet godt plantet blant en haug sofaputer, med en god bok i fanget. Jeg har en lidenskap for krim og har tidligere lest ALT av Anne Holt, Karin Fossum, Jo Nesbø, Camilla Lackberg, Liza Marklund osv osv. Men nå har jeg akkurat avsluttet min første bok av Åsa Larsson. Også en forfatter jeg vil anbefale! Skiller seg litt ut fra resten med litt overnaturlige innslag. Ellers har jeg faktisk fått dilla på bladet Kamille! Godt å avveksle med en god mikstur av mote, mat, interiør og reportasjer.


Jeg prøver å komme meg ut på noen små tusleturer med Bianca innimellom, selv om bekkenet protesterer uansett hva jeg gjør. I dag tok vi med oss en håndfull av mine favoritt vårblomster med hjem. De har fått bolig i et av mine nye bruktfunn fra fretex. Samme mønsteret som syltetøyskålen på bildet over.

Og så er jeg så GLAD !! For jeg har fått to nye fine følgere!! =D Velkommen til dere! Jeg håper dere kommer til å trives. Når jeg har kommet meg etter ankomsten til lillegutt skal jeg vise frem det ene prosjektet etter det andre, så bare vær tålmodig.

Inntil videre må dere ha en fabelaktig helg og så krysser ihvertfall jeg fingre og tær for at lillegutt velger å komme ut snart. Termin 17. mai nærmer seg stadig...

2 kommentarer:

 1. Lykke til med den siste tiden med baby i magen, håper du får en fin barseltid:)

  Så koselig at du ville bli med på min give away:)

  Ønsker deg en finfin og solfylt søndag!

  SvarSlett
 2. Så koselig Silje Mari:) Det syltetøyet så goooodt ut:D Så fint det oppskriftheftet var!:) Blir spennende å se prosjektene dine fremover:) Og gratulerer med nye følgere! Det er gøy ja!!?:D

  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)