tirsdag 8. mai 2012

Bruktfunn i borettslagets container

En gang i året har vi container stående i borettslaget, hvor vi kan kaste så mye vi bare vil. Det er helt suverent!! Da har vi ingen unnskjyldning for ikke å kvitte oss med alt rasket som tar opp plass inne og ute, i tillegg til at det er muligheter for å oppdage noen skatter. I fjor fant samboeren min dette melkespannet i containeren:

Slik så det ut i fjor. I år skal jeg finne noen andre blomster å plante oppi slik at det kommer bedre til sin rett.

I år har jeg plukket tre ting ut av containeren som jeg har store planer for:
Denne skal jeg selvfølgelig plante blomster i til sommeren.

En slik krakk har jeg faktisk lett etter i et år nå!! Og plutselig lå den bare der, rett foran meg =) Den er malt i en gyselig grønnfarge, så denne skal pussess ned og males om. Kanskje jeg prøver med tapet oppå også. Fin skal den bli ;)

En settekasse har jeg faktisk også lett etter!! Denne er ganske stor, men det gjør vel ingenting. Denne har jeg planer om å male og så decoupage scrapbookpapir og kanskje utklipp fra barnebøker og henge på barnerommet til lillegutt i magen.

Naboene må tro jeg er helt tullete som stadig er og kikker oppi containeren og henter ting, hihi.. Men det er utrolig hva folk kaster!! Det er fullt brukbare møbler, malerier, klær, sko, nips osv. Jeg er helt sjokkert! Folk har alt for mye penger i dag, og ser ikke verdien i gamle ting. Vi har netopp kjøpt en skjenk gjennom finn.no som står og venter på å bli malt og skiftet knotter på. Og tror du ikke noen har kastet en helt lik skjenk i containeren!! I tillegg så jeg ting (som desverre har blitt ødelagt av folk som kaster ting oppå) som jeg har sett folk i blogglandia jubler over å finne på bruktbutikker og loppemarked. Feks, vitrineskap, tallerkenhyller, porselensfigurer, lamper, diverse andre møbler osv osv. Med tanke på at det er høysesong for loppemarked nå, så kunne de ihvertfall ha gidd bort tingene så andre kunne fått nytte av de!

Jeg gleder meg til å få ta fatt på prosjektene mine. Dere skal få se etter hvert som de blir ferdige.

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

 1. Åååh..Så fine ting du har funnet deg:) Gøy med conteinerdag!:D Den lille krakken blir nok kjempesøt med ny maling og litt tapet. Byggmakker gir noen gang bort tapetresten..så vet du det;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Å så gøy!!

  Jeg vil også ha en slik container i bakgården:)

  Flotte skatter du har fått tak i:)

  Nyt helgen!!

  Klem

  Linda:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)