søndag 24. mars 2013

Tøffeltull

For noen år siden fikk jeg et par tovete tøfler hos pappaen min i julegave. De var køpt på den årlige håndarbeidsmessen hjemme i Sandnessjøen. Disse tøflene har jeg brukt nesten hver eneste dag, året rundt. Derfor er de nå blitt så hullete at de er langt forbi det som reddes kan..

Med noen nøster Drops Eskimo jeg hadde liggende, strikket jeg i alt for full fart et nytt par tøfler fra garnstudio.com. Med hastverk, trøtt tryne og ammetåke leste jeg såklart ikke oppskriften ordentlig, og endte opp med feil på den første tøffelen. For å ikke irritere meg grønn pga det, strikket jeg neste tøffel rett men omvendt i fargene, og sydde på en kant rundt feilen på den første tøffelen. Da er begge feil og stygg, og siden de er til meg selv er det ikke så nøye. Bedre lykke neste gang ;)

Enkel å strikke men må ha tungen rett i munnen når de skal monteres!

Jeg brukte denne oppskriften: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=109&d_id=57&lang=no

Vi får se om det blir en heklet kant når jeg kommer hjem til heklekrokene mine, men sjangsen er veldig stor for at jeg tar meg bedre tid til et par fine tøfler i stedet.

Det var alt håndarbeidet som ble gjort denne uken. Vi reiste hjem til Helgeland på påskeferie på torsdag. Lillegutt sliter med tenner (tror jeg) og holder meg våken om natten med et lurveleven.. Så med det og været får vi se om det blir noe hyttetur på oss i påsken. Hvis ikke får vi ordne bål og aking og annet kos her hjemme istedet (uansett vær).

Hva er dine planer i påsken?

Innlegget er skrevet med blogger app'en..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på kommentarer :)