fredag 12. oktober 2012

Fornyelse i stua

Leiligheten vi bodde i før var på 96 kvm og hadde to stuer faktisk! Så når vi flyttet til leiligheten vi bor i nå som er ca. 72 kvm, så ble det litt overmøblert her. Vi har solgt unna litt og litt, og etter 2 år føler jeg endelig at det begynner å bli litt mer levende her. Selv om det enda er en lang vei å gå. Det går litt sakte når man har dårlig råd og det finnes så mye en gjerne skulle hatt..

I vinter byttet vi ut den store mørke grå 2+3 seter sofaen vår med en mindre lys grå hjørnesofa med "skjesalong" (høh?). Det var herlig! Hele stua ble lysere og vi følte vi fikk et haaav av plass. Neste ut var den store mørke ikeakommoden vår. Den ble byttet ut med en liten furuskjenk som jeg malte hvit og skiftet knotter på (det kan du se her). Igjen følte vi at stua ble kjempestor, hihi.. Nå har vi solgt det mørke brune stuebordet og lampebordet vårt også, og skiftet det ut med et hvitt lite stuebord i stedet. I tillegg fikk vi ommøblert, så nå begynner det endelig å bli pusterom i stua vår.
Her er stua sett fra kjøkkenet. Rotete og masse å snuble i!


Nok å snuble i her også..Nå er det litt mindre å snuble i! Vuggen til lillegutt har vi plassert der lampebordet sto før, så nå er babygymen under vinduet istedet for rett foran kjøkkenet. Det hvite bordet er myyyye mindre og gjør stua mye lysere. Kurvene under bordet gjemmer masse blader og annet rot som før sto i en kurv på gulvet. Så nå er det litt bedre plass her, selv om det fortsatt er litt overmøblert. Vuggen setter vi inn på lillegutt sitt rom når det er ferdig (har nemlig bestemt oss for å pusse opp et annet rom til han..), så da får gyngestolen flytte inntil veggen. Og plutselig er vel lillegutt for stor for babygymen også. Fy så fort tiden går!

Vi har aldri helt funnet ut hvordan vi skal ha det på veggene her. De mørke ikeahyllene er vi veldig lei av, og  bildene til venstre er litt dumt plassert, men de skjuler noen stygge merker fra de forrige eierne så det er liksom ikke bare å flytte på de heller.. Den store tomme delen av veggen over sofaen, venter på at vi skal finne et bilde vi liker som kan henge der. Eventuelt kanskje et fint lerret av lillegutt etter hvert? Inntill videre henger det et ensomt fuglebur på drivved der.

Resten av stua skal dere få se en annen gang. Håper vi får skiftet ut og kvittet oss med litt der også.

Og rydding og pynting av bildene, det har jeg ikke peiling på slik som dere proffe bloggere.... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på kommentarer :)