tirsdag 25. september 2012

Mamma...

I mai ble jeg mamma til verdens skjønneste lille gutt. Etter tre måneder med kolikksmerter er han nå en nydelig liten solstråle som smiler både til oss og resten av verden. Det skjer stadig noe nytt, og vi merker plutselig veldig godt at det er lite menneske med fin personlighet, ikke "bare en baby".

Jeg har siden jeg var ganske ung drømt om mann, hus, bil og hund, og har alltid ønsket meg en familie. MEN, siden jeg aldri har hatt noe som helst med barn å gjøre så har jeg ikke klart å forestilt meg å selv være mor. Når barn har kommet i nærheten av min intimsone har jeg alltid fått litt panikk og ikke ant hvordan jeg skulle oppføre meg, så jeg har heller panisk prøvd å komme meg ut av situasjonen. Men plutselig en dag innså jeg at jeg gikk og håpet at p-pillene mine skulle slutte å virke og at jeg savnet en til i leiligheten vår. Samboeren min derimot har mast om barn lenge.. Så da ble det slik da. Og jeg skal love deg jeg var spent på hva jeg hadde begitt meg ut på. Men jeg var aldri i tvil om at det var det rette for oss, og ganske raskt innså jeg at det å være mamma, dèt kom til å bli den den beste delen av livet mitt. Absolutt den travleste og trøtteste delen, men desidert den beste.

Jeg har aldri forestilt meg at en liten baby skulle gjøre meg så inderlig glad innerst inni hjerterota. Klisjeaktig jada, men jeg går rundt med tårer i øynene av glede over at jeg er så heldig å få oppleve det jeg opplever med lille pjokken min. Bare et smil eller en liten pludrelyd får meg til å glise både innvendig og utvendig. Og all verdens problemer vi måtte møte på akkurat nå, blir kraftig satt i skyggen når jeg tross alt har den lille herlige familien min. Men samtidig er det også så uholdbart skremmende å være så glad i noen. For tenkt om..nei, det går ikke! Og jeg ønsker så høyt at alle jeg er glad i skal få oppleve den samme lykken som meg. Og jeg ber til gud om at jeg får oppleve å se lille pjokken min bli voksen og lykkelig. Og nå kan jeg ikke snakke mer om det for det er alt for skremmende.. :p


Lille stjerna mi <3 Måtte fremtiden bli lys og lang.

- Mamma -

2 kommentarer:

Jeg setter stor pris på kommentarer :)