onsdag 8. august 2012

En sniktitt inn på soverommet

Samboeren min var så snill at han malte soverommet vårt mørk lilla da vi kjøpte leiligheten vår for et par år siden. Fargekoden fant vi i en utstilling på ikea. Vi var veldig spente på om det ble for mørkt og sært, men vi ble fornøyd begge to. Listene ble så lyse i hvitt slik som de er i resten av huset, så de malte han i restemaling etter gangen vår som er i fargen "marrakech". På bildet over er det noen små sniktitt fra soverommet;
¤ Min tøydukke Anna som jeg hadde da jeg var liten. Hun sitter på et treskrin som faren min hadde da han var liten.
¤ Den fine hjorten min (149 kr på kid) som jeg bruker å henge noen av mine alt for mange smykker på.
¤ En liten koffert fra kremmerhuset og noen fine trefigurer som lillegutt har fått.
¤ Over sengen vår henger det et stort lerretsbilde av hunden vår, som samboeren min har knipset. I sengen ligger originalen.
¤ Nattbordet mitt som jeg fant på en bruktbutikk og malte hvit og skiftet knotter på.
¤ Et lite skrin som jeg fikk av samboeren min en gang (vi har vært sammen siden jeg var bare 15.
¤ Uroen jeg lagde til lillegutt mens jeg gikk og ventet på hans ankomst. Den henger over sengen hans. Han er enda så liten at han sover på vårt soverom. På veggen henger den fine vimpelen som Linda med denne bloggen har laget til han.
¤ Vi har desverre ikke råd til skyvedørsgarderobe, så de kjedelig hvite klesskapene som fulgte med leiligheten fikk tidlig litt pynt i form av vegg klistermerker og nye knotter.
¤ Lillegutts første bamse (fra bestefar) som sitter i senga hans og passer på.
¤ På en kommode blant alle smykkeskrinene mine (jeg har mange øredobler og smykker - bare juggel), står en ikeakrukke med armbånd.

Ellers har vi masse støv! Det kommer fortere enn jeg rekker å vaske, men det har sikkert dere også til tross for de fine og gjennomførte rommene dere viser frem i blogglandia ;)

1 kommentar:

  1. Fine rommet:) Elsker lillafargen!:D Søte detaljer og;* støv ja..det har vi nok av:P

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)