lørdag 3. mars 2012

Selbuvotter

Jeg har alltid elsket urnorske strikkemønster, spesielt selbumønster. Jeg har ønsket meg selbuvotter hele livet, men var 19 år gammel før jeg endelig fikk mitt første par. Det var stemoren min som fikk en kollega til å strikke et par i bursdagsgave til meg. Å strikke et par selv har jeg sett på som helt umulig, men så fikk jeg en oppskrift av et søskenbarn og litt veiledning og da viste det seg at det er jo lett !! Åh så lykkelig jeg ble =D Så jeg oste av stolthet da jeg kunne vise frem mitt første par selvstrikkede selbuvotter i min yndlingsfarge (såklart): LILLA ! Nå er de litt rufsete etter en lang vinter, men krute god.


Så har det seg slik at jeg har en liten gutt i magen, og han skal selvfølgelig få selbuvotter han også!
Så nå har jeg strikket et par søte små selbuvotter med baby soft garn fra nille. De er kjempemyke og uten tommel. Så da er i hvert fall en ting klart til neste vinter :)


Jeg har fått oppskrift på russesokker/selbusokker hos en kollega på jobb, så nå blir det snart sokker som matcher de lilla vottene mine :) Så håper jeg at jeg en dag får til å strikke ullgensere og kofter i selbumønster, men DET må være vanskelig det!

1 kommentar:

  1. Du er så flink!!:D Vet hva jeg ønsker meg i julegave til neste år;) hihi
    De var jo bare sååååå søte de blå små<3

    Klem

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer :)