søndag 29. juli 2012

Settekasse til lillegutt

I helga har jeg blitt ferdig med settekassen til lillegutt. Jeg ble så inspirert av de mange fine settekassene ute i blogglandia at jeg bare måtte lage en egen. Det er jo så koselig å lage og ordne for lillegutt, og så er det morsomt å ha noe som ingen andre har helt maken av. 


Den fant jeg i borettslagets årlige container i vår, sammen med noen andre skatter. Settekassen er malt i en fantastisk turkis farge som jeg fikk litt rester av hos en snill venninne. I rommene har jeg limt fast scrapbookingark og gavepapir med decoupagelim. Det blå papiret med hvite stjerner er fra søstrene grene og scrapbookingarkene er bestilt på bikuben. Det er sikkert flere som synes det ser litt rotete ut med alle mulige figurer og mønster, men jeg tenker ikke på at ting skal passe og matche. Jeg har bare tatt ulike motiv som jeg ser for meg at en liten gutt kan like :) Det blir koselig å henge den opp når vi skal innrede barnerommet. Inntil videre fungerer det som gjesterom til han blir stor nok til å flytte ut av vårt soverom. Men planleggingen inni hodet mitt står på for fullt.

I morgen er det mandag og ny uke. Ønsker alle en fin ny uke!

fredag 27. juli 2012

Jeg buzzer Mills - Lag Din Egen

Jeg er en såkalt buzzador. Det betyr at jeg er med i kampanjer hvor jeg får tilsendt ulike produkter som jeg tester og både forteller om til venner og kjente samt lar de teste/prøve/smake. Akkurat nå er jeg med i en kampanje for Mills - Lag Din Egen.


Det er en serie med basisprodukter som du kan tilsette alt mulig av ingredienser til for å lage dine egne dressinger, dipper og salater. På hjemmesiden til produktene finner du masse ulike oppskrifter/forslag til ingredienser du kan bruke til å lage alt mulig godt. Blant annet pestokrem, eggesalat, forskjellige aiolier, dressinger osv. Jeg har laget både kjempegode varianter og mindre gode varianter, og mulighetene er uendelige. Jeg har laget potetsalat, aioli, avokadokrem, eggesalat og urtedressing. Avokadokremen var en suksess her i huset. Den ble servert sammen med stekt strimlet kylling og salat i tortillalefse. Kjempegodt!! Og nå når jeg ammer er det jo mye mat jeg ikke kan spise, så da var det perfekt å bruke Mills - Lag Din Egen med creme fraiche til å lage en ammevennlig potetsalat til grillmaten. Hvis du vil lese mer om produktene kan du går inn på hjemmesiden deres her. Og hvis du vil lese mer om det å være en buzzador kan du gå inn på deres hjemmeside her. Hvis du velger å melde deg inn blir jeg veldig glad om du skriver at det var jeg som tipset deg. Mitt brukeravn er "lillapanter". Har du prøvd et eller flere av produktene? Fortell isåfall gjerne om det i kommentarfeltet. Ha en finfin helg!

mandag 16. juli 2012

Jeg vant, jeg vant !

Hurra!!!! Endelig har jeg vunnet en giveaway!!! Jeg vinner ALDRI så dette var gøy! Det hadde vært morsomt uansett hvor sjeldent/ofte jeg har vunnet da men.. :) Jeg vant trøstepremien på bloggen Gittes verden. Og det var dette kjempefine stoffhjertet. Og så lilla da, det er jo perfekt for meg! Så nå må jeg finne en fin plass å henge det.Ha en fin ny uke! :)

lørdag 7. juli 2012

Hvor er følgerne mine?

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg får følgerlisten min til å fungere? Plutselig en dag var det vekk, og da sto det at jeg måtte ha dynamisk visning for at det skulle fungere. Men etter å ha skiftet til dynamisk visning fungerer den allikevel ikke :(

onsdag 4. juli 2012

Pjatt og fornyet krakk fra ikea

På mandag bøttet det ned med regn her i Trondheim. Varmt sommerregn er så herlig!! Det er så morsomt å løpe ut og bli varm og klisse våt, for så å sitte inne og bare kose seg til lyden av regnet som trommer utenfor. Syns ikke du? Høstregn derimot...ikke så koselig.. ;)

Jeg hadde bursdag på mandag og tok dagen heeelt med ro. Koste meg med mine to små på dagen, spiste take away med samboeren på ettermiddagen og bare slappet av på kvelden med å gjøre ingenting. Til helgen kommer pappa &co og da skal jeg bake verdens beste sjokoladekake og kose meg sammen med dem. Gleder meg!! =) Oppskriften til verdens beste sjokoladekake finner du i dette tidligere innlegget.

Jeg har gjort som så mange andre her i blogglandia og pusset opp ikeakrakken min. Jeg har malt den i fargen "gustaviansk blå" som vi hadde til overs etter vi malte gjesterommet vårt. Den fargen er så nydelig! Blir aldri lei av den!! Jeg har noe tapet liggende som jeg kanskje skal prøve å bruke på krakken senere, men inntil videre er den fin slik den er nå :)Fargen kommer så absolutt ikke til sin rett i det heeele tatt på dette bildet desverre.

Ha en fin onsdag! :)

mandag 2. juli 2012

Min fantastiske selvvannende urtepotte !

I forrige uke var det tilbud på kitch'n for klubbmedlemmer på Eva Solo sin selvvannende urtepotte. Det fant jeg plutselig ut at det måtte jeg ha! (Kvinnfolk og gode ideer altså..) Jepp, her kommer jeg altså hjem med min fine Eva Solo selvvannende urtepotte og setter så fornøyd den fine, sunne, grønne peppermynteplanta mi oppi. Og hva møter jeg neste dag? Jo...dette:


Ser det ut som at denne planten har fått vann???
Men morsomt var det :p

søndag 1. juli 2012

Fornyet kommode på plass i stua

Da har jeg endelig fått byttet ut den store mørke kommoden i stua med en liten lys en. Vi har en ganske liten stue, så da er det best å ha møbler som ikke tar så stor plass at man føler man kveles.. Den nye kommoden er en slik "gammel" furukommode som de fleste norske husstander har eller har hatt opp igjennom tiden. Jeg har bare malt den i fargen "lys antikk" og skiftet knotter. På skuffene er det runde blå knotter og på skapdørene er det blå knotter med en slags blomsterform.

Slik så det ut før:

Ignorer rotet..

Og slik ser det ut nå:


Veeeeldig mye mindre. Måtte le litt først for overgangen var veldig stor. Men det var godt!!!


Det eneste som ble litt dust med den nye gamle kommoden er at disse kjøpeknottene har så lange skruer!!! Hvordan får man kuttet de ned? For på skapdørene treffer skruene hyllen i midten slik at dørene blir stående litt oppe..


Nedenfor her kan du se en bursdagsgave jeg har kjøpt til meg selv. En Susanne Schjerning lysestakedings i en utrolig fin blåfarge, med masse fine dyr på. Har ikke testet den enda, men håper og tror det blir fine skygger på veggene av denne.


Ha en fin søndag!!