tirsdag 26. juni 2012

Min ønskecollage fra kremmerhuset

Kremmerhuset sin blogg har ettårsdag, og i den anledning har de en konkurranse hvor du skal lage en collage av varer du ønsker deg med en samlet verdi på opp til 2500 kr. Trekningen er mandag 2. juli og da har jeg bursdag!! Så det gjør at det hadde vært ekstra fantastisk morsomt å vinne! Kremmerhuset er en av mine desidert favorittbutikker - de har så mye fint!

Og her er mitt bidrag:


Hvis du også vil være med på konkurransen eller vil se andre sine bidrag, så finner du dem her.

Så da sitter jeg her og krysser fingre og tær, så må dere ha en flott tirsdag kveld :)

onsdag 20. juni 2012

Hva er din favoritt i sommer ?

Hver dag sendes reklamen med Sven Nordin som forteller oss om sine favoritter i sommer. Og hver bidige gang kommer det noen nordnorske uttalelser fra samboeren min som ikke kan fordra denne reklamen. Og flere har kommet etter.. Så på trass så skal jeg fortelle dere hva som er MIN favoritt i sommer. Normalt spiser jeg både jordbær, cantaloupemelon og nektariner i massevis om sommeren, men i år må jeg stå over siden jeg ammer. Men det aller beste jeg spiser om sommeren kan jeg heldigvis fortsatt spise. Og det er:


Bringebær, blåbær og rips DRUKNET i vaniljesaus. Nam!!!! =D
Jeg kan jo ikke risikere å verken gå ned i vekt eller å tro at bær er sunt, så derfor er det viktig å øse på med mest mulig vaniljesaus. Det er jo så godt! ;)

Så for å være enda mer trassig i dag: Hva er DIN favoritt i sommer? :p

tirsdag 19. juni 2012

Hvordan få en grinete unge til å bli stille..

Grinete unger er noe alle småbarnsforeldre må hanskes med, og her i huset har vi oppdaget et kjempetriks for å få en grinete unge til å forvandle seg til en stille og fasinert liten skapning på null komma niks.

Trikset er enkelt:
  • Gå til nærmeste blomsterforhandler
  • Kjøp blomsten gullranke (tror den heter det)
  • Plant den i en potte som kan henges i taket
  • La blomsten vokse nedover veggen
  • Når ungen er grinete, så løfter du bare barnet opp og viser den blomsten en stund
  • Vips; blid unge =)

På bildet under ser du hvordan vår magiske plante ser ut. Den henger langs en vegg som skiller stua og kjøkkenet. Den blir flittig brukt som underholdning og barneberoer for tiden ;)


Lykke til hvis du velger å prøve selv :) Kanskje har du noe annet triks på lur?

fredag 8. juni 2012

En liten oppdatering

Det har vært stille fra meg på en stund. Beklager det. Lillegutt krever veldig mye tid fra meg, og det lille jeg har til overs brukes på å spise, dusje, sove eller vaske klær og handduker. Men i dag mens lillegutt tok en dupp  på formiddagen og jeg ikke var så trøtt, så fikk jeg faktisk begynt på et av mine prosjekter. Så det er bare å vente å se.. Nå når det er helg og samboeren er hjemme, håper jeg på litt avlastning så jeg får brukt litt tid på prosjektet mitt innimellom. Selv om lillegutt er det beste som fins, så trenger jeg å gjøre noe annet pittelittegranne også.

Her i Trondheim har vi hatt fint vær de siste dagene. Det blomstrer overalt i hagen og det er så koselig å se. Det kommer et hageinnlegg så snart jeg får anledning.

Lille Bianca ble tre år den 26. mai, og da var vi på tur. Da ble bildet under tatt. Jeg håper det blir masse turer fremover nå, så vi får både trim og frisk luft - det er så herlig!


Ønsker dere alle en riktig god helg! :)