søndag 26. februar 2012

Oppussing av nattbord.


Jeg hadde lenge vært på utkikk etter et nattbord da jeg fant dette bordet på bruktbutikken i Leirfjord da jeg var hjemme på sommerferie i fjor sommer. Jeg tok det med meg til Trondheim hvor jeg pusset det ned, malte det i fargen "hvit antikk" og satte på nye knotter. Ble fort veldig glad i det nye bordet mitt :)

Vognteppe


Da en venninne i fjor kom og fortalte meg at hun ventet sitt første barn ville jeg lage noe fint i gave til henne. Jeg hadde på følelsen at det kom til å bli en jente så derfor startet jeg med et rosa vognteppe heklet i hjertemønster med staver og luftmasker og med en kant i picot. Da hun senere i en bisetning fortalte at moren hadde strikket så mange tepper til barnet, tenkte jeg at jeg heller skulle finne på noe annet til henne. Men jeg måtte jo fullføre prosjektet og slik ble det. Så får vi se hvem som ender opp med dette teppet til slutt :)Her ser du nærmere detaljer av mønsteret.

Teppet er heklet i babyull med pinne nr. 2.

En enkel fornying av en gammel blomsterpotte


Jeg har mange sorte blomsterpotter og følte at de trenger en oppfriskning. Så da fikk jeg denne enkle ideen; Jeg rillestrikket en potteskjuler og heklet en blomst som jeg bare har festet med nåler. Så da kan jeg enkelt bytte ut blomsten etter hvert som jeg blir lei, med blomster i andre farger eller noe julete til jul og noe påskete til påske osv :)